sâmbătă, 21 februarie 2009

Vreau doar SA FII TU!

Hey! Esti trista! AI observat si tu IN SFRASIT k toti sunt superficiali?
Te fac sa ai impresia k iti sunt prieteni, k poti vorbi cu ei orice, si atunci knd ai mai mare nevoie de ei ce fac? ITI INTORC SPATELE, asta FAC, iti zik eu! Constient sau nu mereu iti arunca in fata rautati, Te fac sa te simti ca si cum nu ai facut indeajuns pt ei, si Tu,ca fraiera continui sa le faci pe plac, sa ii ajuti,sa fii alaturi de ei! Si toate astea pentru ce? Ca sa ai motive indeajunse sa suferi si mai mult in final, atunci knd vezi k tu defapt Nu inseamni nimic pt EI??? SE folosesc de tine, copil inocent! Credeam k te-ai maturizat! Esti buna doar atunci knd le dai sfaturi, knd le spui lucruri dragutze, pt k TU chiar crezi in ele, sincer nu iti dai seama kt de naiva esti?
Oamenii deseori uita sa mai fie EI, poarta mastile alea nenorocite cu scopul de a manipula. Stiu, si tu porti o masca, doar k intentia ta e alta. O porti pt k ai fst dezamagita in trecut knd lasai lumea sa te cunoasca intru totul. Akm, insa Ascunzi multe ! Nimeni nu stie cu adevarat knd esti fericita sau trista. NU vrei sa impartasesti Nimik cu NImeni. Poate si asta e unul dintre motivele pt kre esti tratata asa! orkm, sfatul meu ramane acelasi pe kre ti-l soptesk in fiecare seara: Fii TU, Si Ofera doar cat primesti!
P.S nu ma refer la prietenii adevarati, ci la cei care pretind k in scurt timp imi pot fii mai mult decat niste simplii amici.

2 comentarii:

  1. afisam un fambet falspt k nimemi nu vrea d fapt sa vada ce e in spatele masti..
    simplu,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. feelind kind of weird reading this... better not comment oricum vroiam sa scriu ceva orice un comment pe blogu tau ca in ultima vreme am cam luat o pauza de tot ce inseamna Internet si nu numai... ma rog...

    'P.S nu ma refer la prietenii adevarati, ci la cei care pretind k in scurt timp imi pot fii mai mult decat niste simplii amici.'

    asta a fost dura... doar atat zic:))

    RăspundețiȘtergere