vineri, 12 iunie 2009

Sick of it all...or...

Incep prin a-mi exprima regretul cu privire la faptul ca nu am mai postat de mult pe acest blog, dar pur si simplu nu am putut scrie. Prea multe deodata!


1. DEZAMAGIRI-Odinioara simteam k am multi prieteni alaturi. Mda,prietenii. Cei care iti fac viata mai usoara, cei care ar trebui sa fie alaturi de tine neconditionat, chiar si atunci knd ai facut ceva rau. Dar toate astea tind sa cred k sunt povesti. Toti sunt niste prefacuti. Azi sunt cu tine,maine sunt cu altii.- depinde de interes. Ahh, mi se face sila!


2.Totusi mai exista o sansa... - Lasand la o parte acei "prieteni" kre m-au dezamagit, exista si persoane pe care pur si simplu le ador. Pot vorbi cu ele oricand si orice. Si cel mai important este ca pot completa perfect lipsa celorlalti! Stii cat conteaza pentru mine acele momente knd sunt cu voi? Cand radem cu pofta sau rememoram cele mai frumoase momente din viata noastra? Depind de voi...



3. Si a trecut si clasa a-9-a. Intr-o oarecare masura mi-a placut. Lucruri noi! Si bune si rele. Oameni noi! Si falsi si de incredere. Nu stiu daca acest prag trecut m-a invatat ceva sau daca v-a ramane in mintea mea ca o amintire placuta, dar am invatat sa iau totul asa cum e. Sa nu ma mai chinui sa schimb si sa sper la mai mult.



4.Am devenit altcineva?! Nu! sunt aceasi. doar k n-am chef sa ma complac decat in lucrurile in care consider eu ca merita. De ce sa facem ceva doar pentru a fi facut daca nu simtim asta? Nu mai vreau sa regret nimic. Nu mai vreau sa imi reprosez nimic. Vreau sa fiu impacata cu mine insumi. Daca eu as actiona intr-un anumit fel doar ca sa multumesc pe altii, atunci ce pretentii as mai putea sa am? Prefer sa raman cu principiile mele. N-ai cum sa ma schimbi!



5.Vrei popularitate? ahh? Ma amuzi! Dar ce-i drept tre' sa recunosc k ti-a iesit de minune. Ramai tu cu prietenii tai (aia multi) si sa vedem cine iti va fi alaturi atunci knd vei avea nevoie! Prefer sa stau deoparte...

Un comentariu:

  1. si eu trec cam prin aceeasi chestie...
    faza cu prietenii:|
    numai ca eu sunt pre dependenta de prieteni si nu cred ca as supravietui...:|

    RăspundețiȘtergere