miercuri, 17 iunie 2009

azi.

Sper sa vii. Sigur o sa vii. Ahh, si cata incredere am in mine. Sper sa nu ma dezamagesti. De mult asteptam clipa asta. Poate nu mai esti la fel cum te-am cunoscut, dar vreau sa ma conving singura de ceea ce esti akm. Sper sa ma ajuti. Insa nu despre tine vroiam sa vorbesc, tu esti doar - speranta.
Deci, ziua de azi. Plictisitoare, monotona, etc. Dar importanta in acelasi timp. Azi am realizat k si eu pot sa ma insel:)). Stiu k pare inimaginabil, dar eu pana acum aveam impresia k mereu am dreptate, tocmai pentru k nu a fst nimic care sa ma convinga de contrariu.
Ca orice om, mai mereu imi dau cu parerea asupra celorlalti. Pe multi ii admir, si incerc sa invat de la ei, insa pe multi ii si desconsider, datorita actiunilor lor. Cert este ca ar trebui sa analizez mult mai bine lucrurile si sa nu ma pripesc in a-mi forma o viziune asupra unor persoane fara sa incerc sa le cunosc cu adevarat.
Am mai spus-o si ma repet. Cei de la care nu ma asteptam rand pe rand ma surprind in mod placut, iar oamenii de la care am pretentii reusesc sa ma dezamageasca. De ce cu o persoana pe care o cunosc de "1 zi" am vorbit lucruri despre viata si moarte, si de ce cu cei care ii consider "prieteni" vorbesc doar kkt-uri cotidiene?!...

3 comentarii:

  1. am 14 ani...
    si eu iti ador blogul:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Da...sunt norocoasa k am gasit o persoana care sa imi fie mai mult decat o prietena,dar chiar si ea m-a dezamagit..si eu la randul meu.Am trecut peste...dar ceilalti...nu sunt la fel...gresesc si eu,mai mereu.Am cunostinte care se poarta cu mine poate mai bine decat as merita..si totusi sunt confuza.Realizez totusi ca avem gandiri apropiate in legatura cu acesti prieteni...cert e k nu putem trai in izolare,desi nici increderea noastra nu o mai putem acorda oricui..
    Imi plac mult postarile tale

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie sa o preiei.
    adik sa copiezi
    toate frazele
    alea si in locul raspunsurilor
    mele sa le pui pe ale tale.
    iar la sfarsit trebuie sa o
    dai mai departe.
    P.Seu:Daca nu vrei sa o preiei,nu trebuie.

    Xoxo,EU:D!

    RăspundețiȘtergere