sâmbătă, 10 ianuarie 2009

If only:x

Azi am savurat cel mai frumos film vazut vreodata!!! un film genial kre m-a facut sa kred in hazard! Care m-a invatat ca ar trebui sa le spun celor din jur kt de mult ii iubesk si kt ii apreciez.
Probabil mereu am inchis in mine tot ceea ce gandeam sau simteam. Nu le-am aratat niciodata celorlalti kt inseamna cu adevarat pentru mine. Sper sa o pot face de acum in colo!
Probabil k voi incerca si sa ma schimb intr-o oare care masura..., cum ziceam si in postarea de mai jos, Voi incerca sa nu mai dau atata importanta rautatilor de zi cu zi , Sa nu mai incerk eo mereu sa fak dreptate[pt k nu sunt Dumnezeu] si nici sa judec pe altii. Fiecare este asa cum considera k este mai bine sa fie. Trebuie sa admitem k toti avem defecte si Nu toti suntem la fel!

[Multumesk Andreea pt film:x]

2 comentarii:

  1. sa stii ca nu am uitat de postarea asta doar ca ma tot gandesc ce sa scriu in legatura cu filmul si nu am gasit nimic potrivit...adica ma tot gandeam ce am simtit EU prima oara cand am vazut filmul si nu am gasit un raspuns multumitor...cred ca singura intrebare care imi trecea prin minte era evident " cum se va termina?"...si sincer un final mai potrivit de atat nici ca putea exista...adik DA! te marcheaza si poate chiar are puterea de a te schimba (mai mult sau mai putzin)... ork ma bucur ca l-ai vazut hmm...si ca ti-a placut:))

    RăspundețiȘtergere