miercuri, 14 ianuarie 2009

Efect nocturn de reggae

Tarziu in noapte si totusi muzica buna nu-si pierde din efect. Contrar trairilor de peste zi, stilul pieselor m-a cuprins definitiv. Am trecut de la “prafuiala” intelectualo-sadica a unora din mijlocul orasului, la calmul si voiosenia reggae. Ce-i drept, am nimerit un moment cum nu se poate mai bun de ascultat : ora 1 : 04 AM.(last night). Chiar simteam nevoia unei schimbari de continut in tot vuietul asta al atator influente muzicale.
Stiti emoticonul din Ymess, cel cu \ :D/, ei bine se potriveste si cu un pahar de ceva rece, o umbreluta neaparat colorata si ochii inchisi. Plaje, dans, fructe, valuri, soare, toate la all included. daca ma gandesc mai bine, ce trist ca nu avem parte pe la radiourile autohtone de ceva mai multa cultura muzicala. Poate ne-ar ajuta sa fim mai destinsi, un pic mai putin incordati si liberi, macar cu gandul.

2 comentarii:

  1. we love freedom.we love peace.titlu genial...cuvantul genial a devenit un fel de cliseu in creierul meu dar alt sinonim nu pot sa gasesc. long live reggae

    RăspundețiȘtergere